Friskvård för kropp och själ

Har du värk i muskler eller leder? Migrän? Allergier? Hormonella obalanser? Högt blodtryck? För hög stressnivå? Sömnstörningar? WHO listar och dokumenterar en rad sjukdomar, symtom och andra tillstånd där klassisk akupunktur haft bevisad effekt genom kontrollerade studier.

Vill du sluta röka eller snusa? NADA-akupunktur är en metod där man med nålar i öronen kan få väldigt goda effekter för att ta bort ett beroende. Det fungerar även vid sockerberoende eller lugnande mediciner.

Jag arbetar med friskvård utifrån ett holistiskt synsätt. Det innebär att jag försöker se och förstå människan i sin helhet, kropp och själ, och utifrån sin livssituation. Vad är det som skapar ohälsa?

Symtom på ohälsa är viktiga, de är kroppens sätt att tala om att något inte står rätt till. Min strävan i behandlingen är att finna orsaken till symtomen och behandla den, inte enbart att dämpa symtom. Att hjälpa kroppen finna balans och sätta igång dess egen självläkande förmåga är en väldigt viktig ledstjärna i mitt arbete.